Bijzonder metaal

De categorie ‘Bijzonder metaal’ hebben wij zo genoemd, omdat dit echt een mooi voorbeeld is van iets aparts. Deze producten zijn gemaakt van gegoten metaal/tin en bespoten met goud/zilver kleuren en zijn zwaar, dus u heeft echt iets in uw handen.

Onze mogelijkheden met bijzonder metaal:

-          Lasergraveren:

1.       bijpassend kunststof plaatje voor op de voet: standaard is zwart/goudkleur, maar andere kleuren zijn ook mogelijk.

2.       plexiglas: tekst, afbeelding, foto en logo

-          Kleur gravure: 1. afhankelijk van de kleur van het plaatje 2. wit/licht grijs

-          Lasersnijden: bijpassend plaatje en plexiglas

-          In deze serie zijn heel veel verschillende modellen verkrijgbaar, zoals onderscheidingen, (neutrale) prijzen, awards, medailles, trofeeën, sportprijzen en bokalen.

-          De voet is er in een zwarte, eiken-look of donker rode uitvoering.

-          Bij meerdere aantallen kunnen we ook voor u producten op maat maken

  

Voor meer informatie en/of bestellen kunt u hier contact met ons opnemen.

Graag wijzen wij u op onze webshop. Hierop staan alle artikelen die wij standaard op voorraad hebben en u gelijk kunt bestellenwww.cadeaugraveren.nl


Voorbeelden en ideeën

 In deze reeks van bijzondere metalen zijn heel veel andere prijzen, awards, medailles, trofeeën, sportprijzen en bokalen verkrijgbaar. Wij kunnen u per sport de mogelijkheden toe mailen. Wilt u graag alle mogelijkheden zien? Dit kan. Wij kunnen u de gehele catalogus in de vorm van een flippingbook mailen. Hier staan ook meer neutrale prijzen, onderscheidingen, medailles, awards en sportprijzen in.

 

 Hieronder alvast enkele voorbeelden.